Τα νέα της Εταιρείας

Skip Navigation LinksΑρχική | Τα νέα της Εταιρείας | Ειδική περιοχή μελών στον ιστότοπο της Εταιρείας

Ειδική περιοχή μελών στον ιστότοπο της Εταιρείας

Εάν είστε μέλος της Εταιρείας και έχετε επικαιροποιήσει τα στοιχεία σας, για να συνδεθείτε στην προσωπική σας καρτέλα, ακολουθείτε τα εξής βήματα:

1. Στην αρχική σελίδα της εταιρείας επιλέγετε άνω δεξιά Εγγραφή (http://www.hspd.gr/Account/Register)

2. Δηλώνετε στα στοιχεία εισόδου το email σας 

3. Δημιουργείτε ένα μυστικό κωδικό. Ο μυστικός κωδικός που θα επιλέξετε πρέπει να αποτελείται απο τουλάχιστον 6 χαρακτήρες: πεζά και κεφαλαία γράμματα και τουλάχιστον έναν αριθμό ή σύμβολο.
 
4. Όταν συνδεθείτε, κάντε κλικ άνω δεξιά στη λεζάντα Δεν έχετε συνδεθεί, για να εισέλθετε στο λογαριασμό σας. 
 
Στη διαχείριση λογαριασμού μπορείτε να δείτε και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία μέλους, να προβάλετε τις οικονομικές συναλλαγές σας με την Εταιρεία (συνδρομές, πληρωμές), να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης και να έχετε πρόσβαση στην ηλεκρονική βιβλιοθήκη.
 
Αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης μπορείτε να ζητήσετε υπενθύμιση εδώ:  http://www.hspd.gr/Account/Forgot

Εάν είστε μέλος της Εταιρείας και δεν έχετε επικαιροποιήσει τα στοιχεία σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική διεύθυνση: info@hspd.gr για να δηλώσετε το email που επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε για την είσοδό σας στο σύστημα.

 

Οι χορηγοί μας

Όροι χρήσης

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία.  H αναδημοσίευση του ιστοτόπου ή του περιεχομένου του τμηματικά ή περιληπτικά, επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Επικοινωνία

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα στοματικής υγείας των παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία απευθυνθείτε στη διεύθυνση: info@hspd.gr 

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα της εταιρείας απευθυνθείτε στην γραμματέα της Εταιρείας στην διεύθυνση: secretary@hspd.gr