Τα νέα της Εταιρείας

Skip Navigation LinksΑρχική | Τα νέα της Εταιρείας | SAVE THE DATE: 43ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο

SAVE THE DATE: 43ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο

Logo

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΠΕ και της Οργανωτικής Επιτροπής του 43ου  Πανελληνίου Παιδοδοντικού Συνεδρίου  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την απόφαση να αλλάξει ο τόπος διεξαγωγής του Συνεδρίου, από το Λουτράκι που είχε αρχικά προγραμματιστεί στην Αθήνα. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί  τις ίδιες ημερομηνίες στο Συνεδριακό Κέντρο του Πολεμικού Μουσείου. Η δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση της αλλαγής του τόπου οφείλεται στα ακόλουθα  δεδομένα. 

   Πρώτον, στην αδυναμία χρήσης του συνεδριακού χώρου του ξενοδοχείου ClubCasino Λουτρακίου, λόγω εμπλοκής με την αδειοδότηση από τον ΕΟΦ, που δυστυχώς είναι απαραίτητη για του χορηγούς του Συνεδρίου. Άλλοι  αντίστοιχοι χώροι που διερευνήθηκαν με την αμέριστη βοήθεια του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κορινθίας δεν κάλυπταν δυστυχώς πλήρως τις ανάγκες μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης και των υψηλών προδιαγραφών που όπως πολύ καλά γνωρίζετε έχουν τα Παιδοδοντικά Συνέδρια.

    Δεύτερον και πιο σημαντικό, είναι η πρόσφατη απόφαση για ενσωμάτωση  στο Συνέδριο των τιμητικών εκδηλώσεων για τον αποχωρούντα από το ΕΚΠΑ Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Ουλή. Οι εκδηλώσεις αυτές θα περιλαμβάνουν την παρουσία ξένων προσκεκλημένων ομιλητών καθώς και πολλών διοικητικών και άλλων παραγόντων του Πανεπιστημίου, των  Οδοντιατρικών Συλλόγων και της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας σε  τιμητική εκδήλωση αλλά  και στο επιστημονικό πρόγραμμα. Η προσέλευση αυτή θα διευκολυνθεί πολύ από την διεξαγωγή του Συνεδρίου  στην Αθήνα και επιπλέον θα περιορίσει το κόστος της διοργάνωσης, μετακίνησης και φιλοξενίας,  που όπως γνωρίζετε είναι ιδιαίτερα σημαντικό και δύσκολο να καλυφθεί στις οικονομικές συγκυρίες που ζούμε.

Φιλοδοξούμε το 43ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο να είναι μία ακόμα άρτια οργανωμένη εκδήλωση της ΕΠΕ, με υψηλού επιπέδου επιστημονικό και κοινωνικό πρόγραμμα. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε  στην σημαντική αυτή επιστημονική διοργάνωση της Εταιρείας μας.

 

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση                     

 

 

Νίκος Λυγιδάκης                  Δώρα Λυρατζοπούλου                        Ανδρέας Αγουρόπουλος

Πρόεδρος ΕΠΕ                        Γεν. Γραμματέας                      Συντονιστής Ο.Ε. 43ου Συνεδρίου


Πρόσθετο υλικό

Οι χορηγοί μας

Όροι χρήσης

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία.  H αναδημοσίευση του ιστοτόπου ή του περιεχομένου του τμηματικά ή περιληπτικά, επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Επικοινωνία

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα στοματικής υγείας των παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία απευθυνθείτε στη διεύθυνση: info@hspd.gr 

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα της εταιρείας απευθυνθείτε στην γραμματέα της Εταιρείας στην διεύθυνση: secretary@hspd.gr