Τα νέα της Εταιρείας

Γενική Συνέλευση ΕΠΕ

 

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης 9 Δεκεμβρίου 2017

 

 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας, σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.4 του καταστατικού της Εταιρείας, καλούν όλα τα μέλη της ΕΠΕ στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου 2/12/2017 στις 10.30πμ, στην Οδοντιατική Σχολή Αθηνών, Αίθουσα Μικροσκοπίων (Νέο Κτήριο). 

 

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η εξ αναβολής Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο 9/12/2017, στον ίδιο τόπο και ώρα.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

1.Αποδοχή νέων μελών

2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός ετών 2016,2017

3. Έγκριση απόφασης Εξελεγκτικής Επιτροπής

4. Απαλλαγή Μελών ΔΣ από κάθε διαχειριστική ευθύνη

5. Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής

6. Αρχαιρεσίες για ανάδειξη του νέου ΔΣ

 

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει Μέλη. Υποψηφιότητες για μελλοντικό Πρόεδρο, Μέλη του ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή 17/11/2017 γραπτώς στο secretary@hspd.gr.

Η παρουσία σας είναι σημαντική για την επίτευξη απαρτίας.

 

 

Με εκτίμηση,

 

 

    Ο Πρόεδρος                         Η Γεν.Γραμματέας

    ΝίκοςΑ.Λυγιδάκης                Δώρα Λυρατζοπούλου

 

 

 

 

Οι χορηγοί μας

Όροι χρήσης

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία.  H αναδημοσίευση του ιστοτόπου ή του περιεχομένου του τμηματικά ή περιληπτικά, επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Επικοινωνία

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα στοματικής υγείας των παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία απευθυνθείτε στη διεύθυνση: info@hspd.gr 

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα της εταιρείας απευθυνθείτε στην γραμματέα της Εταιρείας στην διεύθυνση: secretary@hspd.gr