Τα νέα της Εταιρείας

Skip Navigation LinksΑρχική | Τα νέα της Εταιρείας | Οδηγίες για τις Εκλογές της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας

Οδηγίες για τις Εκλογές της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας

H εξ αναβολής Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09/12/17 στην Αίθουσα Μικροσκοπίων της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών (Θηβών 2, Γουδή) και ώρα 10.30 π.μ.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1.      Αποδοχή νέων μελών
  2.      Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός ετών 2016, 2017
  3.      Έγκριση απόφασης Εξελεγκτικής Επιτροπής
  4.      Απαλλαγή́ μελών ΔΣ από́ κάθε διαχειριστική́ ευθύνη
  5.      Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής
  6.      Αρχαιρεσίες για την εκλογή Μελλοντικού Προέδρου, έξι μελών ΔΣ και τριών μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής.

 

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη

Σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΕ, άρθρο 4, παρ. 11, ειδικά και εξαιρετικά για την εκλογή Μελλοντικού Προέδρου,  ΔΣ και Αναπληρωματικών μελών αυτού και Εξελεγκτικής Επιτροπής θα ισχύσει ψηφοφορία και με επιστολική ψήφο.

Το ψηφοδέλτιo για τις εκλογές έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της εταιρείας στο πεδίο των μελών. Προκειμένου κάποιο μέλος να ψηφίσει με επιστολική ψήφο θα πρέπει:

  • Να είναι ταμειακώς εντάξει
  • Να εκτυπώσει το ψηφοδέλτιο σε λευκό χαρτί μεγέθους Α4
  • Να ψηφίσει σύμφωνα με τις οδηγίες πάνω στο ψηφοδέλτιο. Διευκρινίζεται ότι στο ψηφοδέλτιο υπάρχουν 3 διαφορετικές κατηγορίες ψήφων ( Μελλοντικός Πρόεδρος, Μέλη ΔΣ, Εξελεγκτική Επιτροπή).
  • Να κλείσει το ψηφοδέλτιο σε φάκελο τον οποίο στη συνέχεια θα σφραγίσει στο κλείσιμο με τη σφραγίδα του, για απόλυτη ασφάλεια.
  • Να ταχυδρομήσει το φάκελο ως συστημένη επιστολή έγκαιρα. Η παραλαβή θα πρέπει να γίνει μέχρι την Παρασκευή  8/12/17 από τον Πρόεδρο στη διεύθυνση:

                    Λυγιδάκης Νίκος

                    Παπαδιαμαντοπούλου 2

                    11528, Αθήνα

 

Ο Πρόεδρος θα παραδώσει στην Εφορευτική Επιτροπή επί αποδείξει σφραγισμένους και αριθμημένους τους φακέλους. Οι φάκελοι θα αποσφραγισθούν από́ την Εφορευτική Επιτροπή και θα καταχωρηθούν μετά το πέρας της ψηφοφορίας των παρόντων μελών με διασφάλιση της μυστικότητας της ψηφοφορίας.

Σημαντική σημείωση:

Η προσωπική παρουσία των Μελών είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι η Γενική Συνέλευση αποτελεί το ανώτατο διοικητικό όργανο της Εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτόν παρακαλούνται να ψηφίσουν επιστολικά μόνο τα μέλη που δεν μπορούν να παραστούν προσωπικά λόγω απόστασης ή σοβαρού κωλύματος. Είναι σημαντικό να επιτευχθεί απαρτία ώστε να πραγματοποιηθεί  η ΓΣ και οι εκλογές.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γεν. Γραμματέα της ΕΠΕ κ. Δ. Λυρατζοπούλου στο secretary@hspd.gr ή στο τηλ. 6936652256.

 


Οι χορηγοί μας

Όροι χρήσης

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία.  H αναδημοσίευση του ιστοτόπου ή του περιεχομένου του τμηματικά ή περιληπτικά, επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Επικοινωνία

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα στοματικής υγείας των παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία απευθυνθείτε στη διεύθυνση: info@hspd.gr 

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα της εταιρείας απευθυνθείτε στην γραμματέα της Εταιρείας στην διεύθυνση: secretary@hspd.gr