44ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο

Skip Navigation LinksΑρχική | 44ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο | Μήνυμα Προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής

Μήνυμα Προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Λίγος χρόνος μας χωρίζει από το 44ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο. Στις 27 με 29 Σεπτεμβρίου 2019 θα έχουμε την ξεχωριστή χαρά να σας καλωσορίσουμε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μουσείου Μπενάκη (οδός Πειραιώς 138, Αθήνα), όπου θα διεξαχθούν οι εργασίες του.

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου, ως οφείλει άκρως επικαιροποιημένο, αποτελείται από το (1) Κατευθυνόμενο και το (2) Ελεύθερο μέρος. Συμπληρώνεται από το (3) Προσυνεδριακό Σεμινάριο.

Κατευθυνόμενο: Προσλαμβάνει διεπιστημονικό χαρακτήρα, με τη συμμετοχή διακεκριμένων Παιδοδοντιάτρων, Οδοντιάτρων και Ιατρών από την Ελλάδα και τις Η.Π.Α.

Πρόσθετη αξία προσδίδει η συμμετοχή ομιλητή Συμβουλευτικής (Coaching).

Ελεύθερο: Περιλαμβάνει Ελεύθερες και Αναρτημένες Ανακοινώσεις.

Προσυνεδριακό Σεμινάριο: Καινοτομεί ως Ορθοδοντικού περιεχομένου. Θα το παρουσιάσει επιφανής προσκεκλημένος ομιλητής.

Εναρκτήρια Τελετή: Με θέμα «Ψυχοσυναισθηματική εξέλιξη του παιδιού στην κοινωνία του σήμερα», κεντρική ομιλήτρια η Αναπτυξιακή Παιδίατρος Ιωάννα Αντωνιάδου-Κουμάτου, Διευθύντρια Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού.

Βραβείο Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας: Απονέμεται σε μέλος της Εταιρείας για Αναρτημένη Ανακοίνωση κλινικού περιστατικού.

Βραβείο Ν. Μπαλτά: Απονέμεται σε πρωτότυπη ερευνητική εργασία νέου συναδέλφου. Είναι αφιερωμένο στον αείμνηστο Πρόεδρο της Εταιρείας μας, Νικόλαο Μπαλτά, και την σύζυγό του, Γεωργία. Θα δοθεί και φέτος χάρη στην ευγενική χορηγία της κόρης τους, Ευήτας Μπαλτά.

Από τον Σεπτέμβριο του 2018, η Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία είναι πάροχος μοριοδότησης του Συστήματος Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων (ΣΕΕΟ) και οι συμμετέχοντες, θα πιστοποιηθούν με τα αντίστοιχα μόρια της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Με υψηλή προσδοκία, προσβλέπουμε σ’ ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο Συνέδριο.

Σας περιμένουμε όλους και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Γκέκη Σοφία

Πρόεδρος ΕΠΕ

Οι χορηγοί μας

Όροι χρήσης

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία.  H αναδημοσίευση του ιστοτόπου ή του περιεχομένου του τμηματικά ή περιληπτικά, επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Επικοινωνία

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα στοματικής υγείας των παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία απευθυνθείτε στη διεύθυνση: info@hspd.gr 

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα της εταιρείας απευθυνθείτε στην γραμματέα της Εταιρείας στην διεύθυνση: secretary@hspd.gr