44ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο

Πληροφορίες Χορηγιών

Στο επισυναπτόμενο φυλλάδιο περιγράφονται οι δυνατότητες χορηγίας στο 44ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο.

Χορηγοί του Συνεδρίου μπορεί να είναι εταιρείες του Οδοντιατρικού και Ιατρικού χώρου αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος του οποίου οι δραστηριότητες μπορεί να σχετίζονται με τους στόχους της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.

Λόγοι συμμετοχής ως χορηγός στο Συνέδριο:

  • Το σημαντικότερο επιστημονικό γεγονός στην Ελλάδα για την στοματική υγεία των παιδιών, των εφήβων και των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
  • Το επιστημονικό πρόγραμμα με διακεκριμένους ξένους και ΄Έλληνες ομιλητές καλύπτει ευρέως θέματα σχετικά με την στοματική υγεία των παιδιών αλλά και επαγγελματικά θέματα των οδοντίατρων.
  • Το Μουσείο Μπενάκη έχει άριστα εξοπλισμένο συνεδριακό χώρο και αποτελεί πολιτιστικό πόλο έλξης με εύκολη πρόσβαση με Μετρό αλλά και αυτοκίνητο καθώς υπάρχει εύκολο parking.
  • Η Αθήνα είναι εξαιρετικά ελκυστικός προορισμός καθώς έχει δυνατότητες φιλοξενίας των συνέδρων από πόλεις της υπόλοιπης χώρας με χαμηλό κόστος.

Για όλους τους παραπάνω λόγους πιστεύουμε ότι το Συνέδριο θα έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή και θα αποτελέσει ένα από τα πιο επιτυχημένα συνέδρια της ΕΠΕ.


Πρόσθετο υλικό

Οι χορηγοί μας

Όροι χρήσης

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία.  H αναδημοσίευση του ιστοτόπου ή του περιεχομένου του τμηματικά ή περιληπτικά, επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Επικοινωνία

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα στοματικής υγείας των παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία απευθυνθείτε στη διεύθυνση: info@hspd.gr 

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα της εταιρείας απευθυνθείτε στην γραμματέα της Εταιρείας στην διεύθυνση: secretary@hspd.gr