Εκδηλώσεις

Skip Navigation LinksΑρχική | Εκδηλώσεις | 22ο Σεμινάριο Συνεχούς Επιμόρφωσης

22ο Σεμινάριο Συνεχούς Επιμόρφωσης

Η Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία διοργανώνει το 22ο Σεμινάριο Συνεχούς Επιμόρφωσης το Σάββατο 22/09/2018 και την Κυριακή 23/09/2018, στο Αμφιθέατρο Παπαντωνίου της Οδοντιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών (Θηβών 2, Γουδή)

με θέμα:

Οδοντιατρική Φροντίδα Παιδιών με Νευροαναπτυξιακά Προβλήματα 

Το Σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Εργαστήριο Παιδοδοντιατρικής ΕΚΠΑ και είναι αφιερωμένο στον αείμνηστο Απόστολο Βανδέρα, Αναπληρωτή Καθηγητή Παιδοδοντιατρικής ΕΚΠΑ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Η εγγραφή στο σεμινάριο γίνεται ηλεκτρονικά. Για δική σας διευκόλυνση παρακαλούμε να προεγγραφείτε, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί: Εγγραφή

Για περαιτέρω διευκρινίσεις: secretary@hspd.gr

Ιδιότητα

Κόστος εγγραφής

Μέλη ΕΠΕ

80€

Μη μέλη ΕΠΕ

120€

Κλινικό Φροντιστήριο *

50€

Μεταπτυχιακοί Φοιτητές

40€

Προπτυχιακοί Φοιτητές

30€

 * Στο Κλινικό Φροντιστήριο ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (50) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

Για την χορήγηση των ΜΕΕΟ παρακαλούνται τα μέλη της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας να ενημερώνουν τον Αριθμό Μητρώου και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο στον οποίο ανήκουν στα Στοιχεία Μέλους στον προσωπικό τους λογαριασμό στην ειδική περιοχή μελών του ιστοτόπου.

Θα χορηγηθούν τα εξής Μόρια Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων (Μ.Ε.Ε.Ο.):

  • Ημερίδα 22 Σεπτεμβρίου 2018: 6,5 Μ.Ε.Ε.Ο.
  • Ημερίδα 23 Σεπτεμβρίου 2018: 2 Μ.Ε.Ε.Ο.
  • Κλινικό Φροντιστήριο 23 Σεπτεμβρίου 2018: 3,5 Μ.Ε.Ε.Ο.

Στους συμμετέχοντες από άλλο νομό - εκτός Νομού Αττικής- θα αποδοθεί 1 μόριο επιπλέον ανά ημέρα παρακολούθησης από την παραπάνω μοριοδότηση.


Θέση προβολής μόνιμου χορηγού ιστοτόπου.

Όροι χρήσης

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία.  H αναδημοσίευση του ιστοτόπου ή του περιεχομένου του τμηματικά ή περιληπτικά, επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Επικοινωνία

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα στοματικής υγείας των παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία απευθυνθείτε στη διεύθυνση: info@hspd.gr 

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα της εταιρείας απευθυνθείτε στην γραμματέα της Εταιρείας στην διεύθυνση: secretary@hspd.gr