Τα νέα της Εταιρείας

Skip Navigation LinksΑρχική | Τα νέα της Εταιρείας | Εκλογές της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας 2019

Εκλογές της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας 2019

Σύμφωνα με το καταστατικό της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας η τακτική γενική συνέλευση στην οποία θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του μελλοντικού προέδρου, των έξι μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, των αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της νέας τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής και των αναπληρωματικών μελών της εξελεγκτικής επιτροπής, συγκαλείται για το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 10:00 - 14:00 στην αίθουσα Μικροσκοπίων της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και σε περίπτωση μη απαρτίας, την αμέσως επόμενη εβδομάδα, την ίδια ημέρα και ώρα, στον ίδιο τόπο δηλαδή στις 14 Δεκεμβρίου 2019.

Σύμφωνα με το τροποποιημένο καταστατικό της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας άρθρο 4, παράγραφος 11, ειδικά και εξαιρετικά για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Αναπληρωματικών μελών αυτού, Εξελεγκτικής Επιτροπής και αναπληρωματικών μελών αυτής θα ισχύσει ψηφοφορία και με επιστολική ψήφο.


Οι χορηγοί μας

Όροι χρήσης

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία.  H αναδημοσίευση του ιστοτόπου ή του περιεχομένου του τμηματικά ή περιληπτικά, επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Επικοινωνία

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα στοματικής υγείας των παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία απευθυνθείτε στη διεύθυνση: info@hspd.gr 

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα της εταιρείας απευθυνθείτε στην γραμματέα της Εταιρείας στην διεύθυνση: secretary@hspd.gr