Συλλογές φωτογραφιών

Συλλογές φωτογραφιών από την πλούσια επιστημονική και κοινωνική παρουσία της ΕΠΕ.

Επίσκεψη στην Κιβωτό του Κόσμου στα Ιωάννινα

Στις 27/10/2019 , η ΕΠΕ με την βοήθεια του μέλους της εταιρείας κ Άγγελου Καλογερόπουλου, βρέθηκε κοντά στα παιδιά που φιλοξενούνται στην δομή Κιβωτό του Κόσμου στην ακριτική περιοχή της Πωγωνιανής και Κόνιτσας Ιωαννίνων σε ενημερωτική εκδήλωση για την σπουδαιότητα της στοματικής υγείας , και της σωστής φροντίδας του στόματος παρέχοντας υλικό και οδηγίες στοματικής υγιεινής σε παιδιά και εφήβους .

Ευχαριστούμε την Colgate που συνέβαλε στην πραγματοποίηση της δράσης παρέχοντας το αντίστοιχο υλικό.

Συνέχεια ανάγνωσης

Φωτογραφίες 44ου συνεδρίου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το 44ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο που διοργανώθηκε από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μουσείου Μπενάκη.
Συνέχεια ανάγνωσης

Φωτογραφίες 22ου Σεμιναρίου Συνεχούς Επιμόρφωσης

Στιγμιότυπα από το επιτυχημένο σεμινάριο με θέμα " Οδοντιατρική Φροντίδα Παιδιών με Νευραοαναπτυξιακά Προβλήματα" που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Εργαστήριο Παιδοδοντιατρικής ΕΚΠΑ και ήταν αφιερωμένο στον αείμνηστο Απόστολο Βανδέρα, Αναπληρωτή Καθηγητή  Παιδοδοντιατρικής ΕΚΠΑ, στις 22-23 Σεπτεμβρίου 2018.
Συνέχεια ανάγνωσης

Περιήγηση στην Αρχαία Αγορά - Κοπή Πίτας 2019

Στιγμιότυπα την περιήγηση στην Αρχαία Αγορά και την κοπή της πίτας της Εταιρείας μας. Ευχαριστούμε την κ. Διοτίμα Λιαντίνη για την εξαιρετική ξενάγηση καθώς και τους συναδέλφους και φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Συνέχεια ανάγνωσης

11η Ημερίδα Συνεχούς Επιμόρφωσης

Στιγμιότυπα από την επιτυχημένη ημερίδα της Eταιρείας μας με θέμα «Λογικές Συνεπαγωγές σε Καθημερινές Σπαζοκεφαλιές¨» στο Αμφιθέατρο της Οδοντιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ .

Η ΕΠΕ ευχαριστεί θερμά για τις εξαιρετικές παρουσίασεις τους , που διατήρησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων τους :

• Κωνσταντίνο Ι. Τόσιο, Αναπληρωτή Καθηγητή Εργαστηρίου Στοματολογίας, Οδοντιατρικής Σχολής, ΕΚΠΑ
• Νίκο Μακρή, Διδάκτορα και Επιστημονικό Συνεργάτη της Κλινικής Διαγνωστικής και Ακτινολογίας Στόματος, Οδοντιατρικής Σχολής, ΕΚΠΑ
• Ελένη-Μαρίνα Καλογήρου, MSc Στοματολογία, Υποψήφια Διδάκτωρ
• Σταυρούλα Μερκουρέα, MSc Στοματολογία , Επιστημονική Συνεργάτης
• Στέλα Παπανάκου, MSc Στοματολογία, MSc Παιδοδοντιατρική
• Πάρι Ταμιωλάκη, μεταπτυχιακό Στοματολογίας Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ

Μέσα από επιλεγμένα κλινικά και ακτινογραφικά περιστατικά μας έδωσαν την δυνατότητα να ενημερωθούμε για την μέθοδο που ακολουθείται προκειμένου να οργανωθεί η διαφορική διάγνωση νοσημάτων του βλεννογόνου του στόματος και των οστών καθώς και για τον τρόπο επιλογής και την χρησιμότητα των διαφόρων ακτινογραφικών τεχνικών των γνάθων σε παιδιά και εφήβους.

Συνέχεια ανάγνωσης

27th IAPD Congress - Cancun 2019

7th IAPD Congress - Cancún 2019

 

Σημαντική και ενδιαφέρουσα η παρουσία των Ελλήνων Παιδοδοντιάτρων στο 27ο Συνέδριο της International Academy of Paediatric Dentistry.

Στην εντυπωσιακή τελετή η παρουσία των Ελλήνων ήταν ξεχωριστή με την Πρόεδρο της IAPD  κα 'Aννυ Βιέρρου και τον νικητή του βραβείου Bright Smiles Bright Future  Επίκ. Καθηγητή κ. Ανδρέα Αγουρόπουλο.

Συνέχεια ανάγνωσης

Όροι χρήσης

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία.  H αναδημοσίευση του ιστοτόπου ή του περιεχομένου του τμηματικά ή περιληπτικά, επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Επικοινωνία

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα στοματικής υγείας των παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία απευθυνθείτε στη διεύθυνση: info@hspd.gr 

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα της εταιρείας απευθυνθείτε στην γραμματέα της Εταιρείας στην διεύθυνση: secretary@hspd.gr