Πληροφορίες για τα μέλη

Συνδρομή στην Εταιρεία

Προνόμια συνδρομής μέλους στην Εταιρεία

  1. Παρακολούθηση όλων των επιστημονικών εκδηλώσεων της Εταιρείας με μειωμένο κόστος.
  2. Πρόσβαση σε περιοχές μελών στον ιστότοπο της Εταιρείας.  
  3. Πρόσβαση στο περιοδικό Παιδοδοντία που θα εκδίδεται ηλεκτρονικά απο το 2014 καθώς και σε όλα τα προηγούμενα τεύχη.
  4. Ενημέρωση για επιστημονικά και επαγγελματικά θέματα της Εταιρείας και της ειδικότητας με sms και email.
  5. Συμμετοχή στον κατάλογο μελών της Εταιρείας ο οποίος είναι προσβάσιμος στο κοινό.
  6. Συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση και στις Αρχαιρεσίες της Εταιρείας.
  7. Συμμετοχή σε Επιστημονικές Επιτροπές που συγκροτούνται από το Δ.Σ. της Εταιρείας.

Ετήσια συνδρομή μέλους στην Εταιρεία

  • Η ετήσια συνδρομή μέλους για την Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία, από 1/1/2014 είναι 50€  και  καταβάλλεται μέχρι την 30η Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

Τρόπος Πληρωμής

Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό Eurobank με IBAN: GR5902604440000960200235124 στο όνομα Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία και αποστολή του αποδεικτικού πληρωμής με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση treasurer@hspd.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαραίτητη η αναγραφή "Συνδρομή έτους......" και του ονοματεπώνυμου σας στην αιτιολογία προς δικαιούχο της κατάθεσής σας. 

  • Η ανανέωση της συνδρομής γίνεται αυτόματα μέσω του ιστοτόπου της Εταιρείας, εκτός εάν το μέλος δηλώσει εγγράφως το αντίθετο τουλάχιστον 30 ημέρες πριν τη λήξη της τρέχουσας συνδρομής.

  • Μέλος το οποίο δεν έχει καταβάλλει το ποσό των ετήσιων συνδρομών για 3 συνεχόμενες χρονιές διαγράφεται. Η διαδικασία της διαγραφής αρχίζει έξι (6) μήνες μετά από την ημερομηνία αποστολής έγγραφης πρόσκλησης από τον Γενικό Γραμματέα για τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων και τη μη ανταπόκριση του μέλους.

 

Οι χορηγοί μας

Όροι χρήσης

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία.  H αναδημοσίευση του ιστοτόπου ή του περιεχομένου του τμηματικά ή περιληπτικά, επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Επικοινωνία

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα στοματικής υγείας των παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία απευθυνθείτε στη διεύθυνση: info@hspd.gr 

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα της εταιρείας απευθυνθείτε στην γραμματέα της Εταιρείας στην διεύθυνση: secretary@hspd.gr