Εταιρεία

Καλώς ήλθατε

Η Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία (ΕΠΕ) έχει σκοπό την προαγωγή της Παιδοδοντιατρικής στην Ελλάδα και διεθνώς με επιστημονικό και κοινωνικό έργο. Ιδρύθηκε το 1961 και έχει βραβευτεί για την προσφορά της με τον ΕΠΑΙΝΟ από την Ακαδημία Αθηνών, το 2001.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ιστορία της Εταιρείας

Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία (ΕΠΕ) ιδρύθηκε το 1961 και αποτελεί μια από τις παλαιότερες και πλέον καταξιωμένες επιστημονικές εταιρείες της Ελλάδας. 

Συνέχεια ανάγνωσης

Κοινωνική Δράση της Εταιρείας

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας που πάντα χαρακτηρίζει την Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία,  έχουν πραγματοποιηθεί πολλές δράσεις σε ιδρύματα και φορείς που υποστηρίζουν ειδικές κοινωνικές ομάδες και άτομα με αναπηρία, όπου μέλη της εταιρείας προσέφεραν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους εξετάζοντας, καταγράφοντας και συμβουλεύοντας γονείς, δασκάλους και κοινωνικούς λειτουργούς.

Συνέχεια ανάγνωσης

Όροι χρήσης

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία.  H αναδημοσίευση του ιστοτόπου ή του περιεχομένου του τμηματικά ή περιληπτικά, επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Επικοινωνία

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα στοματικής υγείας των παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία απευθυνθείτε στη διεύθυνση: info@hspd.gr 

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα της εταιρείας απευθυνθείτε στην γραμματέα της Εταιρείας στην διεύθυνση: secretary@hspd.gr