Τα νέα της Εταιρείας

Skip Navigation LinksΑρχική | Τα νέα της Εταιρείας | Εκλογές ΔΣ Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας

Εκλογές ΔΣ Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας

Τον Δεκέμβριο τελειώνει η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Για το λόγο αυτόν ορίστηκε η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης και Εκλογών η 12η Δεκεμβρίου 2015.

Φέτος για πρώτη φορά θα ισχύσει το Νέο Καταστατικό της Εταιρείας μας και ως εκ τούτου υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο σύστημα υποβολής υποψηφιοτήτων για το ΔΣ και ψηφοφορίας. Οι αλλαγές αυτές είναι:

  1.       Προκήρυξη Θέσεων για:
  •          Πρόεδρο
  •          Μελλοντικό Πρόεδρο
  •          Έξι μελών του ΔΣ

Οι επιθυμούντες να υποβάλουν υποψηφιότητα  πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει μέλη και υποψηφιότητες πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στον Γεν. Γραμματέα της ΕΠΕ στο secretary@hspd.gr το αργότερο μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2015.

  1.       Ισχύς επιστολικής ψήφου. Βάσει του Καταστατικού:

Τα ψηφοδέλτια θα αναρτηθούν  στον ιστότοπο της εταιρείας στο πεδίο των μελών. Τα ταμειακώς εντάξει μέλη, που είναι αυτά που έχουν δικαίωμα ψήφου,  θα μπορούν να εκτυπώσουν  το αρχείο και να ψηφίσουν στέλνοντας το ψηφοδέλτιο ταχυδρομικά σε φάκελλο σφραγισμένο με τη σφραγίδα τους στο κλείσιμο για απόλυτη ασφάλεια.

Οι επιστολές πρέπει να σταλούν συστημένες έγκαιρα (παραλαβή μέχρι  11/12/15)  στην Πρόεδρο στη διεύθυνση:

Βιέρρου Άννα Μαρία
Κονίτσης 30
Χαλάνδρι 15233

Οι επιστολές αυτές θα ανοιχτούν ενώπιον της ΓΣ και της εφορευτικής Επιτροπής την ημέρα των εκλογών.

 

Οι χορηγοί μας

Όροι χρήσης

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία.  H αναδημοσίευση του ιστοτόπου ή του περιεχομένου του τμηματικά ή περιληπτικά, επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Επικοινωνία

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα στοματικής υγείας των παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία απευθυνθείτε στη διεύθυνση: info@hspd.gr 

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα της εταιρείας απευθυνθείτε στην γραμματέα της Εταιρείας στην διεύθυνση: secretary@hspd.gr