45ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο

Συνέδριο σε Hybrid

Το 45ο Πανελληνίο Παιδοδοντικό Συνέδριο θα διεξαχθεί σε υβριδική μορφή, δια ζώσης και διαδικτυακά, έτσι όπως ορίζεται από τα παρόντα ισχύοντα μέτρα για τα συνέδρια και τις ομαδικές συναθροίσεις, λόγω της πανδημίας.

Η εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο σε ιδιώτες, και αφορά διαδικτυακή εγγραφή και παρακολούθηση, με την δυνατότητα φυσικής παρακολούθησης.

Οι εγγραφές επιβεβαιώνονται μόνο με την υποβολή της on-line φόρμας εγγραφής και με την επιβεβαίωση της πλήρους προπληρωμής του τέλους εγγραφής και της επιβεβαίωσης της διαθεσιμότητάς μας.

Η αγορά της υβριδικής διάσκεψης είναι προς χρήση μόνο από τον εγγεγραμμένο συμμετέχοντα και τα στοιχεία εγγραφής δεν θα πρέπει να διαβιβάζονται σε τρίτους. Κάτι τέτοιο μπορεί να εμποδίσει τη δική σας πρόσβαση, καθώς η είσοδος στο Webinar γίνεται μόνο με προηγούμενη εγγραφή.

Εάν συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία (σε περίπτωση φυσικής συμμετοχής), οι διοργανωτές θα τηρήσουν αυστηρά την σειρά προτεραιότητας επιβεβαιωμένης δήλωσης φυσικής συμμετοχής, και διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν οποιαδήποτε περαιτέρω φυσική συμμετοχή.

Η Οργανωτική Επιτροπή θα συμμορφώνεται με τους κρατικούς και τοπικούς κανονισμούς για τις συγκεντρώσεις (ανάλογα με τις οδηγίες και τους περιορισμούς του Covid-19 στον καθορισμένο χρόνο) και θα κάνει προσαρμογές στο σχέδιο της εκδήλωσης ανάλογα με τις ανάγκες, για την ασφάλεια όλων των ατόμων που παρακολουθούν.

Για την δια ζώσης παρουσία είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σύμφωνα με την επισυναπτόμενη εγκύκλιο!


Θέση χορηγών 45ου συνεδρίου (carousel)

Όροι χρήσης

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία.  H αναδημοσίευση του ιστοτόπου ή του περιεχομένου του τμηματικά ή περιληπτικά, επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Επικοινωνία

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα στοματικής υγείας των παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία απευθυνθείτε στη διεύθυνση: info@hspd.gr 

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα της εταιρείας απευθυνθείτε στην γραμματέα της Εταιρείας στην διεύθυνση: secretary@hspd.gr