45ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο

Βραβείο ΕΠΕ

Το βραβείο της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας χορηγείται στα Πανελλήνια Παιδοδοντικά Συνέδρια για παρουσίαση ενδιαφέροντος κλινικού περιστατικού στη Παιδοδοντιατρική. 
Ο/Η συνάδελφος που θα βραβευτεί καλείται να παρουσιάσει τη συγκεκριμένη εργασία στο επόμενο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Παιδοδοντιατρικής και για τον λόγο αυτόν το βραβείο συνοδεύεται από χρηματική ενίσχυση ποσού 600 ευρώ. 

Αναλυτικά οι κανόνες του βραβείου είναι:
 • Το βραβείο αυτό που χρηματοδοτεί η Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία θα απονεμηθεί στο πιο ενδιαφέρον κλινικό περιστατικό στη Παιδοδοντιατρική που θα παρουσιαστεί από μέλος της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.
 • Η επιλογή της καλύτερης εργασίας θα γίνει μετά την παρουσίαση όλων των εργασιών, από επιτροπή κριτών που θα συσταθεί ειδικά για το σκοπό αυτό.
 • Η απονομή του τιμητικού βραβείου συνοδεύεται από χρηματική ενίσχυση για συµµετοχή και παρουσίαση της εργασίας στο επόμενο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ακαδηµίας Παιδοδοντιατρικής (µέχρι ποσού 600 ευρώ).
 • Η περίληψη της εργασίας να σταλεί παράλληλα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση 45conference.hspd@gmail.com με την ένδειξη: «ΔΙΑΓΩΝΙΖOΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ-ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΕ».
Προϋποθέσεις για συμμετοχή: 
 • Είδος Εργασίας: Ενδιαφέρον κλινικό περιστατικό στη Παιδοδοντιατρική
 • Τρόπος Παρουσίασης: Η παρουσίαση της εργασίας θα γίνει σε μορφή Αναρτημένης Ανακοίνωσης στο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο.
 • Πρόσκληση ενδιαφέροντος: Για να γίνει δεκτή η προς αξιολόγηση μια εργασία θα πρέπει:
 1. Να δηλωθεί ότι συμμετέχει στο συγκεκριμένο βραβείο κατά την υποβολή της περίληψης
 2. Να υπάρχει τεκμηρίωση του περιστατικού και χρόνος παρακολούθησης τουλάχιστον ένα έτος
 3. Ο βασικός συγγραφέας να είναι μέλος της ΕΠΕ
 • Κριτήρια αξιολόγησης: Όλες οι εργασίες θα κρίνονται
 1. Για την πρωτοτυπία του περιστατικού (βαθμοί 1-5)
 2. Για την τεκμηρίωση (βαθμοί 1-5)
 • Τρόπος αξιολόγησης: Τρεις κριτές θα βαθμολογήσουν τις εργασίες σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησης. Στο Συνέδριο κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων των εργασιών των υποψηφίων η τριμελής επιτροπή θα είναι παρούσα, θα αξιολογήσει την πληρότητα, την ποιότητα και τον τρόπο παρουσίασης της εργασίας και του κάθε Poster και θα επιλέξει την καλύτερη. 

Θέση χορηγών 45ου συνεδρίου (carousel)

Όροι χρήσης

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία.  H αναδημοσίευση του ιστοτόπου ή του περιεχομένου του τμηματικά ή περιληπτικά, επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Επικοινωνία

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα στοματικής υγείας των παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία απευθυνθείτε στη διεύθυνση: info@hspd.gr 

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα της εταιρείας απευθυνθείτε στην γραμματέα της Εταιρείας στην διεύθυνση: secretary@hspd.gr