45ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο

Βραβείο Μπαλτά

Το βραβείο «N. Μπαλτά» είναι αφιερωμένο στον αείμνηστο Πρόεδρο της Εταιρείας μας Νικόλαο Μπαλτά και της συζύγου του Γεωργίας και θα απονεμηθεί σε πρωτότυπη ερευνητική εργασία νέου συναδέλφου, μέχρι 35 ετών, μέλους της ΕΠΕ.

Η επιλογή της καλύτερης εργασίας θα γίνει μετά την παρουσίαση όλων των εργασιών, από επιτροπή κριτών που θα συσταθεί ειδικά για το σκοπό αυτό και η απονομή του βραβείου θα γίνει κατά τη διάρκεια του συνεδρίου και θα περιλαμβάνει τιμητικό δίπλωμα και χρηματικό έπαθλο 1.000 €.  

Προϋποθέσεις για συμμετοχή:
 • Είδος Εργασίας: Η εργασία θα πρέπει να είναι ερευνητική, κλινική ή εργαστηριακή, σε πεδίο έρευνας της Παιδοδοντιατρικής.
 • Τρόπος Παρουσίασης: Η παρουσίαση της εργασίας θα γίνει σε μορφή Αναρτημένης Ανακοίνωσης όπου θα παρουσιάζονται όλες οι προς αξιολόγηση και βράβευση εργασίες.
 • Πρόσκληση ενδιαφέροντος: Για να γίνει δεκτή προς αξιολόγηση μια εργασία θα πρέπει:
 1. Να δηλωθεί γι’ αυτό από τον υποψήφιο
 2. Να ακολουθήσει τις προδιαγραφές συγγραφής σύμφωνα με τις οδηγίες του Περιοδικού της EΠΕ «Παιδοδοντία» και να παρουσιαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες προς τους ομιλητές του συνεδρίου.
 3. Να σταλεί ένα κείμενο μέχρι 1500 λέξεις που περιλαμβάνει το σκοπό, τα υλικά και μεθόδους, τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα της εργασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση 45conference.hspd@gmail.com με την ένδειξη: «ΔΙΑΓΩΝΙΖOΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΠΑΛΤΑ».
 • Κριτήρια αξιολόγησης: Όλες οι εργασίες θα κρίνονται
 1. Για την πρωτοτυπία του θέματος (βαθμοί 1-5)
 2. Το σχεδιασμό της μελέτης (βαθμοί 1-5)
 3. Τη σωστή εξαγωγή και ερμηνεία των αποτελεσμάτων σε αντιστοιχία με το σκοπό της εργασίας (βαθμοί 1-5),
 4. Τη συγγραφή της αναφορικά με τη δομή και το περιεχόμενο (βαθμοί 1-5) καθώς τη συζήτηση (βαθμοί 1-5),
 5. Την πληρότητα, την ποιότητα και τον τρόπο παρουσίασης της εργασίας (βαθμοί 1-5).
 • Τρόπος αξιολόγησης: Τρεις κριτές θα βαθμολογήσουν τις εργασίες σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησης από τα κείμενα που θα έχουν σταλθεί. Από αυτές θα επιλέγονται οι τρεις πρώτες εργασίες για να παρουσιασθούν σε μια συνεδρία. Όλες οι υπόλοιπες εργασίες που δεν θα κριθούν για να διαγωνισθούν θα μπορούν επίσης να παρουσιάζονται, στην ίδια ή σε άλλη συνεδρία. Στο Συνέδριο και κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων των εργασιών των υποψηφίων η τριμελής επιτροπή θα είναι παρούσα, θα αξιολογήσει τον τρόπο παρουσίασης της εργασίας και θα επιλέξει την καλύτερη.

Θέση χορηγών 45ου συνεδρίου (carousel)

Οι χορηγοί μας

Όροι χρήσης

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία.  H αναδημοσίευση του ιστοτόπου ή του περιεχομένου του τμηματικά ή περιληπτικά, επιτρέπονται με την ρητή συναίνεση της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Επικοινωνία

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα στοματικής υγείας των παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία απευθυνθείτε στη διεύθυνση: info@hspd.gr 

Για κάθε σχόλιο ή ερώτησή σας, σχετικά με θέματα της εταιρείας απευθυνθείτε στην γραμματέα της Εταιρείας στην διεύθυνση: secretary@hspd.gr